Studentendesks
Sluit je aan Doneer

Educatiecommissie

Geplaatst op 09 mei 2022

De Educatiecommissie organiseert projecten met en voor kinderen en studenten om meer bewustzijn te creëeren over diverse onderwerpen. Zo is er o.a. een project opgezet met Stichting Move waar we samen met kinderen van een basisschoolklas een middag hebben georganiseerd met ouderen van een buurtcentrum om de hoek. Deze middag ging over gezond eten en het samenzijn van jong & oud. De Educatiecommissie heeft ook een symposium georganiseerd over burn-out klachten onder studenten, waarbij drie interessante sprekers vertelden over hun ervaring met/expertise over burn-out klachten.

Meest recente berichten

Welzijnscommissie studentendesk amsterdam Rode Kruis

Welzijn

1 oktober 2023

De commissie welzijn houdt zich bezig met het helpen van kwetsbare groepen in Amsterdam, van vluchtelingen tot studenten. Klik voor meer informatie!

Lees meer

Fondsenwerving

29 september 2023

De commissie fondsenwerving houdt zicht bezig met het organiseren van acties om geld op te halen voor het Rode Kruis of om de acties van de studentendesk te financieren.

Lees meer

EHBO voor studenten

22 december 2022

De Studentendesk Amsterdam verzorgt EHBO cursussen voor studenten MBO, HBO en universiteit. Ons doel is om middels subsidies en kortingen de prijs zo laag mogelijk te maken. Meer weten?

Lees meer