Studentendesks
Sluit je aan Doneer

Evenementencommissie

De Rode Kruis Events Commissie is een jaar lang verantwoordelijk voor het organiseren van allerlei toffe events namens de Studentendesk Rotterdam. Bij het organiseren van evenementen is er veel vrijheid om creatief aan de slag te gaan. Evenementen die de events commissie al heeft georganiseerd zijn colleges met interessante sprekers, sportevenementen voor het goede doel, filmavonden over humanitaire crises, een silent disco om geld op te halen voor Serious Request en een pub quiz om studenten meer te betrekken bij het werk van de Rode Kruis Studentendesk.

Meest recente berichten

Welzijnscommissie studentendesk amsterdam Rode Kruis

Welzijn

1 oktober 2023

De commissie welzijn houdt zich bezig met het helpen van kwetsbare groepen in Amsterdam, van vluchtelingen tot studenten. Klik voor meer informatie!

Lees meer

Fondsenwerving

29 september 2023

De commissie fondsenwerving houdt zicht bezig met het organiseren van acties om geld op te halen voor het Rode Kruis of om de acties van de studentendesk te financieren.

Lees meer

EHBO voor studenten

22 december 2022

De Studentendesk Amsterdam verzorgt EHBO cursussen voor studenten MBO, HBO en universiteit. Ons doel is om middels subsidies en kortingen de prijs zo laag mogelijk te maken. Meer weten?

Lees meer