Studentendesks
Sluit je aan Doneer

MOVE Commissie

De MOVE Commissie richt zich op een samenwerking met Stichting MOVE. De commissie houdt zich bezig met een basisschoolproject, waarbij studenten enkele maanden met een basisschoolklas zich inzetten voor maatschappelijke verbetering in de wijk. Dit kan uiteenlopen van het organiseren van een sporttoernooi tot het schilderen van verkeersborden. Het is een hele actieve commissie, waarbij je meteen resultaat ziet in de klas!

Commissielid worden

Lijkt het je leuk om mee te helpen met het starten van leuke projecten? Mail dan naar via ons contactformulier of vul het formulier in bij de vacature voor commissielid!

Meest recente berichten

Welzijnscommissie studentendesk amsterdam Rode Kruis

Welzijn

1 oktober 2023

De commissie welzijn houdt zich bezig met het helpen van kwetsbare groepen in Amsterdam, van vluchtelingen tot studenten. Klik voor meer informatie!

Lees meer

Fondsenwerving

29 september 2023

De commissie fondsenwerving houdt zicht bezig met het organiseren van acties om geld op te halen voor het Rode Kruis of om de acties van de studentendesk te financieren.

Lees meer

EHBO voor studenten

22 december 2022

De Studentendesk Amsterdam verzorgt EHBO cursussen voor studenten MBO, HBO en universiteit. Ons doel is om middels subsidies en kortingen de prijs zo laag mogelijk te maken. Meer weten?

Lees meer