Gooi en Utrecht
Word vrijwilliger Doneer

Kom met je vrienden en familie naar een avond vol moois op ons Districtskantoor

Geplaatst op 28 november 2023

Op 25 januari organiseren we een vrijwilligersmarkt met een spetterend avondprogramma. Denk muziek, food, lezingen en natuurlijk alle opties om aan de slag te gaan als vrijwilliger bij ons District.

Wanneer:

Donderdag 25 januari 2024 van 18.00 tot 20.30 uur. Zet het vast in je agenda!

Doel:

Kom meer te weten over de verschillende projecten binnen het Rode Kruis en beschikbare vrijwilligersfuncties! De functies lopen uiteen van enkele uren inzet per week tot meer intensieve inzetten, er valt altijd een functie te vinden die binnen jouw wensen én agenda past.

Programma:

We organiseren interactieve activiteiten, zoals kleine cursussen en lezingen, live muziek en food. Daaromheen wordt een informatiemarkt opgebouwd waar we de verschillende projecten presenteren. Ga ook in gesprek met huidige vrijwilligers. Natuurlijk alles onder het genot van een hapje en drankje.

Onderwerpen:

Op de markt kun je onder andere meer informatie en ervaringsverhalen opdoen over onze projecten van Evenementenhulp, het Noodhulpteam, Team Voedselhulp, Ready2Helper, Restoring Family Links, Maatschappelijke Hulpverlening, Educatie, Goed Voorbereid en EHBO.

Waar:

Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van updates en benieuwd naar het exacte programma, mail dan naar Maud op mdingemans@redcross.nl en dan houden we je op de hoogte.

Nu al benieuwd welke vrijwilligersfuncties er zijn?

Meest recente berichten