Kennemerland
Word vrijwilliger Doneer

Nieuwe Directeur op bezoek

Geplaatst op 04 oktober 2023

Harm Goossens trad per 1 september aan als nieuwe directeur van Het Nederlandse Rode Kruis. Goossens (1964) studeerde bedrijfskunde in Groningen en vervulde verschillende rollen bij Unilever in Zuid-Afrika, Turkije, Polen, Nederland en Engeland. Hij was onder meer verantwoordelijk voor het duurzaamheidsbeleid van Unilever wereldwijd. In dit landelijke persbericht stelt hij zich uitgebreid voor.

Op 18 september kwam Harm, als onderdeel van zijn inwerkperiode, samen met het voltallige MT en het Verenigingsbestuur op bezoek in ons district. Het gezelschap bezocht het kantoor op de Vergierdeweg en ging daarna langs bij de crisisnoodopvang in de Beijneshal, het Informatiepunt voor Oekraïense vluchtelingen, de opvang statushouders op de Laan van Decima, de opvang Oekraïense ontheemden in Zandvoort en de afdeling IJmond.

Reactie van Districtsmanager Marijke Wetselaar op het bezoek : “We hebben hen een mooi overzicht van ons werk kunnen laten zien en zaken die voor de bewoners en daarmee ook voor ons belangrijk zijn onder de aandacht kunnen brengen. Het was een mooie dag!”

Meest recente berichten