Brabant-Noord
Word vrijwilliger Doneer

Help mee in Brabant-Noord

Wil jij als persoon, bedrijf of organisatie iets voor kwetsbare mensen in Brabant-Noord doen? Bekijk hieronder de mogelijkheden om het Rode Kruis in Brabant-Noord te steunen.

We verlenen noodhulp bij een grote brand, helpen voorbereiden op noodsituaties, geven EHBO-cursussen en gastlessen op scholen en verzorgen Eerste Hulp bij evenementen. Het Rode Kruis kan haar belangrijke werk alleen doen met de hulp van giften en donaties. Dat kan in de vorm van geld, tijd of kennis.

Help jij ook mee?

Scan onderstaande QR-code en schenk ons een gift. Jouw donatie wordt gebruikt voor de hulpverlening van district Brabant-Noord. Alvast hartelijk dank!

Maak je liever zelf geld over?
Dat kan ook, ons rekeningnummer is:
NL08RABO0142900796
t.n.v. Rode Kruis District Brabant-Noord

Vrienden van het Rode Kruis

Heb je als ondernemer maatschappelijke betrokkenheid altijd al hoog in het vaandel staan? Wil je met jouw bedrijf iets kunnen betekenen voor de mensen die het nu het hardst nodig hebben? Kom dan nú in actie en word Vriend van het Rode Kruis.

Vrienden van het Rode Kruis is een groeiend netwerk van betrokken ondernemers die maatschappelijk verantwoord ondernemen van toegevoegde waarde vinden voor hun bedrijf. Met iedere euro die je investeert, help je mensen die het nu het hardst nodig hebben. Wereldwijd én in Nederland.

Word Vriend van het Rode Kruis. Help de mensen die nu in nood zijn, maar investeer ook in innovatieve oplossingen om kwetsbare gemeenschappen beter voor te bereiden op rampen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie over Vrienden van het Rode Kruis

Heb jij een ander leuk idee of voorstel om ons te helpen?

rode kruis vrijwilligers

Word Rode Kruis-vrijwilliger in Brabant-Noord

Steek jij graag je handen uit de mouwen voor een ander? Wil je de wereld een beetje mooier maken? En in actie komen in nood? Dat doet het Rode Kruis al ruim 150 jaar in Nederland. Met vrijwilligers. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken!

rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Kom in actie voor Rode Kruis in Brabant-Noord

Wij helpen bij jou in de buurt. Wil je onze hulpverlening steunen met een leuke actie? Op onze website Actie voor Rode Kruis Brabant-Noord kun jij in actie komen op de manier die het beste bij jou past. Van sportwedstrijd tot statiegeldactie. Alleen óf samen met anderen. Zo zamelen we samen geld in voor Rode Kruis Brabant-Noord.

Neem het Rode Kruis in Brabant-Noord op in je testament

Denk je erover om het Rode Kruis in jouw testament op te nemen? En heb jij vragen over hoe je dat moet regelen? Bestel dan gratis het 5-stappen informatieboekje over nalaten aan het Rode Kruis of neem direct contact met ons op.

akrodekruis2

Scoor voor je Club-actie Rode Kruis district Brabant-Noord

Wil jij het Rode Kruis district Brabant-Noord financieel steunen? Wil jij je lokale ondernemers ondersteunen door lokaal te kopen? Met minimale inspanning? Het hele jaar door? Ja? Doe dan mee met Scoor voor je Club!

rode kruis vrijwilliger helpt meisje na een aardbeving

Word Vriend van het Rode Kruis in Brabant-Noord

De Vrienden van het Rode Kruis is een groeiend netwerk van betrokken ondernemers die corporate social responsibility en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben. U bent al Vriend vanaf 200 euro per maand.

Haal het Rode Kruis de klas in

Lesmateriaal, gastlessen, films of activiteiten; het Rode Kruis haal je eenvoudig in de klas met ons gratis lesaanbod! Samen vergroten we in Brabant-Noord de zelfredzaamheid, hulpbereidheid en bewustwording van noden in de wereld bij jouw leerlingen en studenten.

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Vergroot je EHBO-kennis met een cursus in Brabant-Noord

Wil jij leren hoe je EHBO verleent? Volg nu een EHBO-cursus bij jou in de buurt. Bekijk alle EHBO-cursussen van het Rode Kruis Brabant-Noord.