Haaglanden
Word vrijwilliger Doneer

Help mee in Haaglanden

Heel veel vrijwilligers van het Rode Kruis staan in Haaglanden voor je klaar om te helpen in nood. Of het nu gaat om EHBO op je evenement of het verlenen van noodhulp bij een grote brand. We helpen mensen zich beter voor te bereiden op noodsituaties. We leren kinderen op de basisschool hoe ze 112 moeten bellen en organiseren EHBO-lessen. Help jij ons helpen?

Wij kunnen ons werk alleen doen met de hulp van giften en donaties.

Eenvoudig doneren

Scan bovenstaande QR-code en doneer wat jij kunt missen. Jouw gift wordt gebruikt voor hulpverlening binnen ons Rode Kruis district Haaglanden. Alvast heel hartelijk bedankt!

Wil je liever het geld zelf overmaken? Dat kan ook. Ons rekeningnummer is:
NL 44RABO 0142 9160 56
t.n.v. Rode Kruis Haaglanden.

Help jij ons helpen?

Heb jij oog voor een ander? Staat helpen op jouw lijf geschreven en wil jij als persoon, bedrijf of organisatie iets voor het Rode Kruis Haaglanden betekenen? Dat kan in de vorm van geld, tijd of kennis. Naast het doneren van geld vind je hieronder nog meer mogelijkheden.

Heb je een goed idee?

Financieel bijdragen?

Word Rode Kruis-vrijwilliger in Haaglanden

Steek jij graag je handen uit de mouwen voor een ander? Wil je de wereld een beetje mooier maken? En in actie komen in nood? Dat doet het Rode Kruis al ruim 150 jaar in Nederland. Met vrijwilligers. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Kom in actie voor Rode Kruis in Haaglanden

Wij helpen bij jou in de buurt. Wil je onze hulpverlening steunen met een leuke actie? Op onze website Actie voor Rode Kruis Haaglanden kun jij in actie komen op de manier die het beste bij jou past. Van sportwedstrijd tot statiegeldactie. Alleen óf samen met anderen. Zo zamelen we samen geld in voor Rode Kruis Haaglanden.

ouderen hebben veel last van corona rode kruis

Neem het Rode Kruis in Haaglanden op in je testament

Denk je erover om het Rode Kruis in jouw testament op te nemen? En heb jij vragen over hoe je dat moet regelen? Bestel dan gratis het 5-stappen informatieboekje over nalaten aan het Rode Kruis of neem direct contact met ons op.

rode kruis vrijwilliger helpt meisje na een aardbeving

Word vriend van het Rode Kruis in Haaglanden

De Vrienden van het Rode Kruis is een groeiend netwerk van betrokken ondernemers die corporate social responsibility en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben. U bent al Vriend vanaf 200 euro per maand.

Haal het Rode Kruis de klas in

Lesmateriaal, gastlessen, films of activiteiten; het Rode Kruis haal je eenvoudig in de klas met ons gratis lesaanbod! Samen vergroten we in Haaglanden de zelfredzaamheid, hulpbereidheid en bewustwording van noden in de wereld bij jouw leerlingen en studenten.

opleiding reanimatie AED

Vergroot je EHBO-kennis met een cursus in Haaglanden

Wil jij leren hoe je EHBO verleent? Volg nu een EHBO-cursus bij jou in de buurt. Bekijk alle EHBO-cursussen van het Rode Kruis Haaglanden.