Haaglanden
Word vrijwilliger Doneer

Fondsenwerving nieuwe stijl

Als vereniging zijn we voor een groot gedeelte afhankelijk van fondsen. Er is geld nodig om onze activiteiten te kunnen uitvoeren en om onze plannen te realiseren. Daarom blijft fondsenwerving noodzakelijk. Gelukkig krijgen we steun van bedrijven en instellingen in de regio, die ons helpen met geld of goederen. Dit is helaas nog niet voldoende. Daarom zamelen wij als district geld in met verschillende activiteiten zoals de boekenmarkt of Red Hero Kids Run. Hier kunnen we jouw hulp goed voor gebruiken, heb jij een paar uur over voor het Rode Kruis Haaglanden?

Lokale hulp

We verzorgen binnen district Haaglanden veel lokale hulp. Je kunt ons onder andere tegenkomen bij het uitdelen van ontbijttassen voor gezinnen waarvan kinderen zonder ontbijt naar school gaan, het verstrekken van boodschappenkaarten voor mensen die geen hulp van bijvoorbeeld de voedselbank krijgen en vele andere nuttige, lokale inzetten.

Help jij ons helpen?

Wij zijn afhankelijk van donaties. Scan onderstaande QR-code en doneer wat jij kunt missen. Jouw gift wordt gebruikt voor hulpverlening binnen Rode Kruis district Haaglanden. Alvast heel hartelijk bedankt!

Doneren aan Rode Kruis Haaglanden QR-code
Doneren aan Rode Kruis Haaglanden

Wil je liever het geld zelf overmaken? Dat kan ook. Ons rekeningnummer is:
NL 44RABO 0142 9160 56

t.n.v. Rode Kruis Haaglanden

Meest recente berichten

Cursus heldin

Cursus Heldin

26 januari 2024

Heldin is een cursus voor vrouwen die nog niet de kennis, vaardigheden en het zelfvertrouwen hebben ...

Lees meer