Gelderland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Noord-West Veluwe

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Noord-West Veluwe

Rode Kruis in Noord-West Veluwe

Vrijwilligers uit Elburg, Oldebroek en Nunspeet staan dag en nacht paraat om eerste hulp te bieden bij evenementen, bij ondersteuning van inwoners op het gebied van zelfredzaamheid, en in noodsituaties. Bovendien biedt het Rode Kruis op onze locaties EHBO- en Reanimatie/AED-cursussen aan. Ook kun je bij ons de workshop “Goed Voorbereid op noodsituaties” volgen. Onze vrijwilligers leveren een actieve bijdrage aan het versterken van gemeenschappen. Zodat mensen in staat zijn zichzelf en anderen te helpen en zodat niemand in nood alleen staat.

Om ons werk te kunnen doen zijn we volledig afhankelijk van donaties en sponsoring. Ondersteuning is mogelijk in geld, kennis, expertise en management, goederen en diensten in natura. Wil je ons helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact Rode Kruis Noord-West Veluwe

Vrijwilliger worden in Noord-West Veluwe?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Noord-West Veluwe?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis locatie Noord-West Veluwe

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Noord-West Veluwe

Het Rode Kruis Noord-West Veluwe biedt verschillende vormen van hulpverlening. Een belangrijke dienst die wij aanbieden is het verlenen van eerste hulp tijdens evenementen.

Zo worden we al jaren ingezet bij de motorcross, wielerwedstrijden en de vestingsdagen. Als je voor ons kiest, dan kun je er zeker van zijn dat je professioneel opgeleide hulpverleners krijgt met up-to-date kennis en vaardigheden.

Wil je ons inzetten op een evenement? Vul dan het aanvraagformulier in.

Dit doet het Rode Kruis in Noord-West Veluwe

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Noord-West Veluwe

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Noord-West Veluwe

rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Noord-West Veluwe

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Noord-West Veluwe

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Noord-West Veluwe

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Noord-West Veluwe organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen