Gelderland
Word vrijwilliger Doneer

Volg een EHBO-cursus in Gelderland

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Het Rode Kruis in Gelderland organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Volg een cursus in Apeldoorn, Arnhem, Harderwijk, Ede of Zutphen

Omdat je in Gelderland verschillende EHBO-cursussen kunt volgen, is er altijd een cursus die bij jouw niveau en interesse past. Kies uit ons aanbod de cursus die bij jou past, op basis van wat je wilt leren en hoeveel tijd hebt. Een greep uit het EHBO-cursusaanbod in Gelderland:

  • Cursus Reanimatie en AED: oefen reanimatievaardigheden en het gebruik van een AED. Deze cursus bestaat uit een online deel van 2 uur, gevolgd door een praktijkochtend van 2 uur.
  • Cursus EHBO aan baby’s en kinderen: de populairste cursus voor ouders, grootouders en medewerkers van de kinderopvang. Deze cursus bestaat uit een online deel van 4 uur, gevolgd door een praktijkochtend van 4 uur.
  • Cursus Uitgebreide EHBO: meest complete cursus waarin je alle EHBO-vaardigheden bij de meest uiteenlopende letsels leert. Deze cursus bestaat uit een online deel van 14 uur, gevolgd door een praktijkdag van 6 uur.

Bekijk ons volledige aanbod in de Rode Kruis webshop.

Meld je aan voor een EHBO-cursus

EHBO Herhalingscursussen in Gelderland

Heb je een certificaat dat bijna verloopt en wil je jouw kennis up-to-date houden? Volg dan een herhalingscursus. Een herhalingscursus is een verkorte variant van een bestaande EHBO- of reanimatiecursus. In een herhalingscursus fris je jouw kennis op en oefen je onder professionele begeleiding opnieuw je vaardigheden.

  • Herhalingscursus Reanimatie en AED
  • Herhalingscursus Uitgebreide EHBO