Word vrijwilliger Doneer

EHBO-cursus op locatie

Op zoek naar een betrouwbare en flexibele partner voor EHBO-cursussen bij jouw bedrijf? Het Rode Kruis biedt een breed scala aan opleidingen, op elk gewenst niveau. En het mooie is: we komen graag langs om de EHBO-cursus bij jou op locatie te geven! Van reanimatie- en AED-trainingen, snelcursussen met de basishandelingen tot uitgebreide EHBO-cursussen. Uiteraard ontvang je na afloop een erkend certificaat.

Vraag vrijblijvend informatie aan

14%

stijging van het aantal arbeidsongevallen

EHBO-aanbod bij jou op locatie

EHBO-cursus-op-locatie-incompany-voor-sportverenigingen-bedrijven-rode-kruis

EHBO-cursus bij jouw bedrijf

Als er een arbeidsongeval gebeurt of er wordt een collega onwel, dan is het belangrijk om goed opgeleide hulpverleners op de werkvloer te hebben. Zij kunnen het verschil maken bij acute noodsituaties zoals een hartinfarct.

Kraamzorg EHBO-cursus ontwikkeld voor kraamverzorgenden en geaccrediteerd door Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ)

EHBO-cursus voor de kraamzorg

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor kraamverzorgenden en geaccrediteerd door Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ). Tijdens deze kraamzorg EHBO-cursus ontwikkel je waardevolle vaardigheden die jou in je dagelijkse werk op cruciale momenten kunnen helpen.

basiscursus-EHBO-reanimatie-rode-kruis

EHBO-cursus voor de kinderopvang

Werken met kleine kindjes kan pittig zijn. Vallen, struikelen, botsen, blokjes in hun mond stoppen, tegen de deur aan lopen. Verzin het maar en het kan zo’n kleintje overkomen. Dan wil je dat je personeel weet wat te doen.

sport-ehbo-reanimatie-rode-kruis

EHBO-cursus voor sportclubs

Ruim de helft van Nederland sport elke week en miljoenen doen dat via een sportvereniging. Is jouw club klaar voor een noodgeval? Door een Sport EHBO-cursus te volgen weet je wat je moet doen.

Onderwijs EHBO cursus levensreddend handelen ernstige verslikking Rode Kruis

EHBO-cursus voor het onderwijs

Het Rode Kruis geeft ook EHBO-cursussen op scholen. We behandelen de 7 levensreddende handelingen zoals een epileptische aanval, ernstige verslikking of bewusteloosheid. We stimuleren daabij het ‘durven doen’.

Erkend maatwerk

De EHBO-cursussen van het Rode Kruis voldoen aan de Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp, zodat jouw medewerkers een erkend certificaat ontvangen. Hiermee voldoet jouw organisatie aan de meest recente regelgeving en biedt je jouw werknemers een veilige werkomgeving.

We werken en beoordelen competentiegericht; dit betekent dat je niet voor een examen leert, maar dat de EHBO-instructeur zelf de vaardigheden beoordeelt van de deelnemer.

In slechts 3 uur kun je al de basishandelingen van EHBO leren, zodat jij weet wat je bij de meest voorkomende ongevallen moet doen. Je leert dan bijvoorbeeld hoe je moet handelen bij een verslikking, vergiftiging of bewusteloosheid. Wil je nog meer vaardigheden leren, zoals reanimeren of wat je moet doen bij een ernstige allergie? We bieden verschillende cursussen, zodat je zelf kunt kiezen wat past bij jouw beschikbare tijd en de gewenste vaardigheden. Vind je flexibiliteit belangrijk? Dan bieden we de mogelijkheid om de EHBO-theorie online te leren, in jouw eigen tijd. En de meeste verzekeringsmaatschappijen vergoeden de kosten van de cursus!

Vraag vrijblijvend informatie aan

Gegevens

Naam(Vereist)

Contactgegevens

E-mailadres(Vereist)

Gegevens gewenste cursuslocatie

Vul een plaatsnaam in.

Overige gegevens

Wie wil je kunnen helpen?(Vereist)
Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 8 in.
Voer een getal groter dan of gelijk aan 8 in.

Waarom een cursus bij het Rode Kruis?

Het Rode Kruis biedt flexibele oplossingen, aangepast aan jouw wensen en mogelijkheden. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van de cursus online te volgen, zodat je je eigen tijd kunt indelen. Bij meer dan 8 deelnemers kunnen we ook bij jou op locatie de cursus geven. En de meeste zorgverzekeraars vergoeden de kosten!

De EHBO-cursussen van het Rode Kruis bieden je de volgende zekerheden:

  • Oefen specifieke EHBO-vaardigheden die voor jouw groep belangrijk zijn
  • Volg de cursus met collega’s
  • Op een door jou gekozen locatie
  • Bepaal zelf de datum in het tijdstip
  • Les van gecertificeerde Rode Kruis instructeurs
  • Europees erkend certificaat
  • met jouw deelname steun je onze hulpverlening

Gratis handige EHBO-tips direct in je mailbox?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief