Word vrijwilliger Doneer

EHBO-cursus op locatie

Op zoek naar een betrouwbare en flexibele partner voor EHBO-cursussen bij jouw bedrijf? Het Rode Kruis biedt een breed scala aan opleidingen, op elk gewenst niveau. En het mooie is: we komen graag langs om de EHBO-cursus bij jou op locatie te geven! Van reanimatie- en AED-trainingen, snelcursussen met de basishandelingen tot uitgebreide EHBO-cursussen. Uiteraard ontvang je na afloop een erkend certificaat.

Vraag vrijblijvend informatie aan

14%

stijging van het aantal arbeidsongevallen

Erkend maatwerk

De EHBO-cursussen van het Rode Kruis voldoen aan de Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp, zodat jouw medewerkers een erkend certificaat ontvangen. Hiermee voldoet jouw organisatie aan de meest recente regelgeving en biedt je jouw werknemers een veilige werkomgeving.

We werken en beoordelen competentiegericht; dit betekent dat je niet voor een examen leert, maar dat de EHBO-instructeur zelf de vaardigheden beoordeelt van de deelnemer.

In slechts 3 uur kun je al de basishandelingen van EHBO leren, zodat jij weet wat je bij de meest voorkomende ongevallen moet doen. Je leert dan bijvoorbeeld hoe je moet handelen bij een verslikking, vergiftiging of bewusteloosheid. Wil je nog meer vaardigheden leren, zoals reanimeren of wat je moet doen bij een ernstige allergie? We bieden verschillende cursussen, zodat je zelf kunt kiezen wat past bij jouw beschikbare tijd en de gewenste vaardigheden. Vind je flexibiliteit belangrijk? Dan bieden we de mogelijkheid om de EHBO-theorie online te leren, in jouw eigen tijd. En de meeste verzekeringsmaatschappijen vergoeden de kosten van de cursus!

Vraag vrijblijvend informatie aan

(optioneel)
Wie wil je kunnen helpen?(Vereist)
(optioneel)

Waarom een cursus bij het Rode Kruis?

  • cursussen bij jou op locatie
  • erkend EHBO-certificaat na afloop
  • gevarieerd aanbod met praktijklessen en e-learning
  • gediplomeerde instructeurs en toegankelijk lesmateriaal
  • beoordeling op basis van vaardigheden in plaats van examens

Gratis handige EHBO-tips direct in je mailbox?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief