Reanimatie en AED aan baby’s, kinderen en volwassenen

Leer en oefen in deze reanimatiecursus met behulp van verschillende reanimatiepoppen hoe je baby’s, kinderen en volwassenen reanimeert en een AED gebruikt.

AED (Automatische Externe Defibrillator)

Wil je een AED kopen? Bij het Rode Kruis koop je uitsluitend AED’s van de hoogste kwaliteit en van de beste leveranciers.

Welke EHBO-cursus past bij jou?

In slechts 2 uur kun je al de basis van reanimeren en het bedienen van een AED leren, zodat jij direct kan handelen wanneer iemand een hartstilstand krijgt of bewusteloos raakt. Je leert hoe je het slachtoffer in veiligheid brengt, hoe je de situatie en toestand beoordeelt, hoe je de hulpdiensten alarmeert en hoe je hulp kunt verlenen.

Het is ook mogelijk reanimatie en het gebruik van een AED te leren als onderdeel van een EHBO-cursus. Je leert dan naast reanimeren ook hoe je bij verschillende letsels eerste hulp verleent.

We bieden verschillende cursussen, zodat je zelf kunt kiezen wat past bij jouw beschikbare tijd en de gewenste vaardigheden. Vind je flexibiliteit belangrijk? Dan bieden we de mogelijkheid om reanimatie online te leren, in jouw eigen tijd. Je leert door middel van leuke video’s en interactieve kennistoetsen. Wil je de vaardigheden graag oefenen? Tijdens onze klassikale cursussen kan je de handelingen oefenen op een reanimatiepop, uiteraard onder begeleiding van een Rode Kruis instructeur.

Waarom een cursus bij het Rode Kruis?

  • gediplomeerde instructeurs en toegankelijk lesmateriaal
  • gevarieerd cursusaanbod: met praktijk en e-learning
  • cursussen bij jou in de buurt of op locatie
  • voor kleine en grote groepen
  • geen examen
  • erkend Rode Kruis EHBO-certificaat na afloop

Samen maken we een verschil

Blijf op de hoogte

X
- Enter Your Location -
- or -
×