Word vrijwilliger Doneer

Het Rode Kruis verleent hulp aan de meest kwetsbare mensen

Als stichting, vermogens- of familiefonds kan het best lastig zijn om een betrouwbaar doel te kiezen. Een schenking moet natuurlijk zo goed mogelijk worden besteed en passen bij uw visie en waarden. Heeft u wel eens aan het Rode Kruis, de grootste hulporganisatie ter wereld, gedacht?

Door in projecten van het Rode Kruis te investeren, helpt u de meest kwetsbaren in binnen- en buitenland. Donaties worden met liefde en zorg ingezet om mensen tijdens en na een ramp te voorzien in hun basislevensbehoeften. Denk bijvoorbeeld aan voedsel, onderdak en schoon drinkwater. U kunt op verschillende manieren bijdragen. Van een eenmalige schenking tot een meerjarige samenwerking. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het is uiteraard ook mogelijk om een algemene gift aan het Rode Kruis over te maken op IBAN NL33 INGB 0000 0008 81. Wij zorgen er dan voor dat uw bijdrage besteed wordt op de plekken waar onze hulp op dat moment het hardst nodig is.

Sylvia Guldenmundt

Manager Stichtingen, Vermogensfondsen en Corporate Foundations 06 12 98 76 09
Hulp in Nederland met Stichtingen en Vermogensfondsen (1)

Hulp in Nederland

Voedselhulp geven, slachtoffers opvangen na een grote brand of ziekenhuizen helpen tijdens de enorme coronadrukte: het Rode Kruis komt in actie in tijden van in nood. Overal ter wereld zetten we ons in om de meest kwetsbaren te helpen, en dus ook in Nederland.

vader-en-zoon-in-syrie-hulp-wereldwijd-stichtingen-en-vermogensfondsen (1)

Hulp wereldwijd

Wereldwijd lijden miljoenen mensen door conflicten, natuurrampen en andere noodsituaties. Zij hebben onze hulp hard nodig. Over de hele wereld staat het Rode Kruis klaar voor deze kwetsbare mensen in nood. Met afdelingen in maar liefst 192 landen zijn we de grootste humanitaire hulporganisatie ter wereld en zijn we altijd dichtbij.