Word vrijwilliger Doneer

Geef invulling aan jouw Corporate Foundation

Hoe maak je als corporate foundation een zo groot mogelijke maatschappelijke impact? Door met de grootste hulporganisatie ter wereld te werken.

Dat kan op verschillende manieren. Investeer in een project dat aansluit bij de missie van jouw foundation, zet samen met ons een project op of zet je medewerkers in als expertvrijwilligers. Het Rode Kruis adviseert je graag in het bepalen van de juiste koers voor jouw corporate social responsibility. Laten we onze krachten bundelen om meer mensen zelfredzaam te maken.

Benieuwd hoe jouw corporate foundation kan samenwerken met het Rode Kruis?
Samenwerking op maat met het Rode Kruis

IKEA foundation

Dankzij 10 miljoen euro die het Rode Kruis van IKEA Foundation krijgt, werkt het Rode Kruis aan innovatieve projecten in Afrika om mensen beter voor te bereiden op mogelijke rampen.

Lees verder
Rode Kruis_project Heldin

PepsiCo Foundation

PepsiCo Foundation is sinds een aantal jaren partner van het Rode Kruis en steunt het Project Heldin. Project Heldin is een EHBO+ cursus van het Rode Kruis; speciaal voor vrouwen die zelfverzekerd te hulp willen schieten als er iets mis is.

PepsiCo Foundation levert een jaarlijkse financiële bijdrage aan dit project en zorgt voor trainers vanuit de PepsiCo Foundation die deze cursussen kunnen begeleiden. Dankzij deze bijdrage van de PepsiCo Foundation zijn we in Nederland jaarlijks ongeveer 920 zelfverzekerde vrouwen rijker.

Op de hoogte blijven van nieuws voor bedrijven & organisaties?

Ja, ik schrijf mij in

 

Advies op maat?

Neem contact op met Jord Huffels, relatiemanager Corporate Foundations, voor een advies op maat.

Rode Kruis Jord Huffels Relatiemanager Corporate Foundations

Jord Huffels

Relatiemanager Corporate Foundations