Word vrijwilliger Doneer

EHBO in de kinderopvang

Werken met kleine kindjes kan pittig zijn. Vallen, struikelen, botsen, blokjes in hun mond stoppen, tegen de deur aan lopen. Verzin het maar en het kan zo’n kleintje overkomen. Dan wil je dat je personeel weet wat te doen. Een EHBO-certificaat voor baby’s en kinderen biedt uitkomst.

De Wet IKK verandert. Verander jij mee?

Met het intreden van de Wet IKK (Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang), is het nu zelfs verplicht om EHBO-gecertificeerd personeel te hebben. De wet schrijft voor dat er op iedere kinderopvanglocatie tijdens openingsuren altijd minimaal één volwassene aanwezig is die beschikt over een gecertificeerd ‘kinder-EHBO’ certificaat. Reden te meer om je personeel zo’n cursus aan te bieden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

240.000

letsels per jaar bij kinderen van 0 t/m 18 jaar

De beste cursus voor jouw medewerkers

Al onze EHBO cursussen aan baby’s en kinderen zijn goedgekeurd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor de wet IKK. Meer informatie over IKK-geregistreerde certificaten vind je op de website van de Rijksoverheid.

Met een cursus EHBO aan baby’s en kinderen van het Rode Kruis weet je zeker dat jouw medewerkers goed voorbereid zijn op alles wat er met de kinderen kan gebeuren. Waar en wanneer ze de cursus volgen? Dat bepaal je helemaal zelf!

Waarom een cursus bij het Rode Kruis?

  • erkend EHBO-certificaat na afloop
  • altijd een locatie bij jou in de buurt
  • vanaf 8 deelnemers komen we bij jou op locatie
  • gediplomeerde instructeurs en toegankelijk lesmateriaal
  • gevarieerd cursusaanbod: klassikaal en e-learning
  • beoordeling op vaardigheden in plaats van examen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Gratis handige EHBO-tips direct in je mailbox?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief