Gelderland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis afdeling Voorst

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Voorst

De afdeling Voorst is actief in de gemeente Voorst en in geheel Klarenbeek. De vrijwilligers besteden veel vrije uren aan het welzijn van onze samenleving.
De vrijwilligers van Welfare zorgen dat onze oudere of gehandicapte medemensen bezig gehouden worden, tijdens gezellige bijeenkomsten in Twello, Klarenbeek en Voorst, om hen o.a. uit hun isolement te halen of de mantelzorger te ontlasten.
Ook zijn er vrijwilligers actief binnen de samenleving om de Zelfredzaamheid van de bevolking te ondersteunen met projecten en met samenwerkingsverbanden met andere zorgaanbieders.
Als onze vrijwilligers zorgen ze ervoor, dat oudere of gehandicapte mensen op vakantie kunnen, en daarbij begeleid worden.
De vrijwilligers van Evenementenhulp vind je onder andere bij vele evenementen in de omgeving als eerstehulpverlener. Zij verzorgen de EHBO diensten waarvoor zij jaarlijks worden bijgeschoold en op competenties worden gecontroleerd.

Voor alle taken kunnen we altijd vele vrijwilligers gebruiken.

Naast nieuwe vrijwilligers kunnen wij ook financiƫle steun gebruiken om al het goede werk in de gemeente Voorst, nationaal en internationaal te kunnen doen.

Naast het helpen door onze vrijwilligers willen wij graag ook dat veel mensen kennis krijgen van Eerste Hulp. Dit doen we op basisscholen en op locatie. Dit in de vorm van enkel Reanimatie met AED tot en met het uitgebreide EHBO diploma volgens het sterren systeem van Het Nederlandse Rode Kruis. Het diploma van Het Nederlandse Rode Kruis is Europees Erkend.

Daar we voor het Hartveilig Wonen veel mensen willen opleiden in het reanimeren met gebruik van de AED, net als de hartstichting, zijn wij reanimatiepartner.

Het helpen van de medemens kan veel voldoening geven. Meld je aan als vrijwilliger!

Contact Rode Kruis Voorst

Vrijwilliger worden in Voorst?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Voorst?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis afdeling Voorst

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Voorst

Voor diverse cursussen over EHBO of Eerstehulpverlening bij een evenement kun je bij ons terecht. Om mensen langer veilig thuis te laten wonen bezoeken wij hen thuis om, samen met andere instanties zoals de Brandweer, te kijken naar de veiligheid in huis.

We helpen kwetsbare mensen hun sociale leven te verbreden met activiteiten als gespecialiseerd vervoer naar de dagbesteding, dagtochten, uitstapjes en contactcirkels. Ook opleidingen op maat zoals voor blinden, ouders en andere groepen behoren tot de mogelijkheden.

Het Rode Kruis Voorst doet meer dan je denkt!

Dit doet het Rode Kruis in Voorst

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Voorst

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Voorst

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Voorst

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Voorst

Geen berichten gevonden
ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Voorst

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Voorst organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen