Gelderland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis afdeling Westervoort, Duiven, Groessen en Loo

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Westervoort, Duiven, Groessen en Loo

In tijden van nood staat niemand alleen. Dat is wat we als Rode Kruis nastreven. Al 150 jaar. Bij jou in de buurt doen we dat door mensen voor te bereiden op noodsituaties en hen te helpen als er nood aan de man is.

Onze zeven grondbeginselen, waaronder menslievendheid en neutraliteit, zijn daarbij onze leidraad. Want als je hulp nodig hebt, wat is er dan fijner dan te weten dat je op Rode Kruis-vrijwilligers in Westervoort-Duiven-Groessen-Loo kunt rekenen?

En denk je misschien na over vrijwilligerswerk, maar weet je niet wat je zoekt? Het Rode Kruis afdeling Westervoort-Duiven-Groessen-Loo heeft voor ieder wat wils. Ben je heel af en toe beschikbaar of zoek je juist iets voor meerdere uren of zelfs dagen per week? Bij ons kun je terecht. Ook als je alleen beschikbaar bent voor af en toe een project, dan zouden we je al graag ontmoeten. Stuur je ons een mail?

Contact Rode Kruis Westervoort, Duiven, Groessen en Loo

Vrijwilliger worden in Westervoort, Duiven, Groessen en Loo?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Westervoort, Duiven, Groessen en Loo?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis afdeling Westervoort, Duiven, Groessen en Loo

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Westervoort, Duiven, Groessen en Loo

Vrijwilligers van het Rode Kruis staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen, in de omgeving maar ook in de rest van Nederland, bij kleine en grote evenementen waar we al jaren de EHBO verzorgen. Met Reanimatie- en EHBO-cursussen stellen we zoveel mogelijk mensen in staat om hun medemens in noodsituaties te helpen. Wij zijn er voor de meest kwetsbaren in onze samenleving, bijvoorbeeld door mensen te helpen zich goed voor te bereiden op noodsituaties zodat zij zich sterker en veiliger voelen.

Dit doet het Rode Kruis in Westervoort, Duiven, Groessen en Loo

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Westervoort, Duiven, Groessen en Loo

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Westervoort, Duiven, Groessen en Loo

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Westervoort, Duiven, Groessen en Loo

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Westervoort, Duiven, Groessen en Loo

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Westervoort, Duiven, Groessen en Loo

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis [locatietitel] organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen