IJsselland
Word vrijwilliger Doneer

Boekenmarkt en verkoop curiosa

Geplaatst op 01 januari 2020

Het Rode Kruis is voortdurend op zoek naar fondsen. Daarvan betalen we noodhulp en kunnen we onze organisatie in stand houden. Op lokaal niveau zijn er allerlei initiatieven om geld in te zamelen. Eén ervan is de Rode Kruis-boekenmarkt in Deventer.

Niet alleen boeken op een boekenmarkt

Boekenmarkten bij het Rode Kruis zijn uniek. In IJsselland is Rode Kruis Deventer actief met de inzameling en verkoop van boeken, platen, cd’s, dvd’s en curiosa. Regelmatig worden verkoopdagen gehouden. In Deventer heeft de boekenclub een verkoopkelder in de Golstraat.

De boekenclub van Rode Kruis Deventer kan altijd nieuwe donaties gebruiken. Let op: We accepteren niet alles meer. Zo worden geen encyclopedieën meer opgenomen.

Voor meer informatie over de boekenmarkten in Deventer, kunt u bellen met 0570 643 141 of 06 5109 9949 (na 17:00 uur) en hou de Facebookpagina van Rode Kruis Deventer in de gaten.

Opbrengst naar EHBO-cursussen

De opbrengst van de boekenverkoop gaat naar cursussen ‘Eerste Hulp aan Baby’s en Kinderen’ en naar cursussen ‘Reanimatie’.

Door korting op het cursusgeld te geven, hoopt het Rode Kruis ook mensen op te leiden voor wie de cursus tot nu toe te duur was.

Meest recente berichten