Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2016 Gastlessen en presentaties

Gastlessen en lespakketten voor 3FM Serious Request

Helaas is het niet meer mogelijk om 3FM Serious Request gastlessen aan te vragen voor de editie 2016. Wil je op de hoogte blijven over ons educatie aanbod in 2017, laat hier je gegevens achter en je ontvangt in het voorjaar meer informatie.

3FM Serious Request 2016 gastlessen Rode Kruis_640.jpg Rode Kruis vrijwilliger geeft les over het thema van 3FM ​Serious Request.

3FM Serious Request lespakketten

Het 3FM Serious Request lespakket staat online, het bestaat uit 4 lessen die interactieve zijn opgezet. Ook is het mogelijk om met thuisopdrachten de kinderen huiswerk mee te geven. Het is een leuke interactieve les voor groep 7 & 8 voor de basisschool en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Voor meer informatie over het lespakket kijk op www.3fm.nl/school​ ​

 

​​Stille ramp 2016: Longontsteking 

3FM Serious Request 2016 vraagt aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. 
 
Heb je een algemene vraag? Stel deze dan via 3FM@redcross.nl ​