Word vrijwilliger Doneer

Rode Kruis en Radio 10 organiseren opnieuw ‘Somertijd Reanimatiedag’

Geplaatst op 06 mei 2021

De Radio 10-middagshow ‘Somertijd’ organiseert dit jaar voor de derde maal de ‘Somertijd Reanimatiedag’ in samenwerking met het Rode Kruis. Onder leiding van radio-dj Rob van Someren en Rode Kruis-ambassadeur Irene Moors worden in deze coronaproof-editie drie gezinnen uitgenodigd in de studio om een reanimatieworkshop te volgen. Daarnaast gaan EHBO-instructeurs van het Rode Kruis bij drie gezinnen langs om een gratis workshop thuis te verzorgen. De ‘Somertijd Reanimatiedag’ is zaterdag 5 juni tussen 12.00 en 15.00 uur live te volgen op Radio 10.

Geef je op voor de Somertijd Reanimatiedag!

Dankzij de ‘Somertijd Reanimatiedag’ hebben inmiddels al duizenden mensen gratis de basis van het reanimeren geleerd. Door een uurtje tijd te investeren, beschikken zij nu over de vaardigheden om een leven te redden.

Wil jij ook de basis van reanimeren leren? Geef jezelf en je huishouden dan nu op om deel te nemen aan de ‘Somertijd Reanimatiedag’ via de website van Radio 10. Eind mei worden de huishoudens geselecteerd die een gratis workshop krijgen, in het Radio 10-pand óf thuis. Word je niet gekozen? Dan ontvang je alsnog een kortingscode om een e-learning over reanimatie te volgen.

Wil je meer weten over EHBO en gezondheid?