Word vrijwilliger Doneer

Anouk en Kris Kross Amsterdam treden op voor Rode Kruis

Geplaatst op 03 januari 2020

Anouk, Kris Kross Amsterdam, Roel van Velzen en Wulf treden op 29 mei op in Rotterdam Ahoy tijdens ‘We Can Be Heroes’. Dat is een concert waarvan een deel van de opbrengst naar de hulpverlening van het Rode Kruis gaat. Tijdens het concert delen de artiesten het podium met talentvolle straatmuzikanten. Rode Kruis-ambassadeur Humberto Tan presenteert de avond. 

Het Rode Kruis vindt het belangrijk dat mensen elkaar helpen. De avond staat daarom in het thema van iets doen voor een ander. De artiesten bieden de straatmuzikanten een steuntje in de rug door heen letterlijk een podium te bieden in Rotterdam Ahoy. Alle genoemde artiesten werken dan ook belangeloos mee aan het evenement. Anouk: “Tijdens het ‘We Can Be Heroes’-concert in Ahoy op 29 mei gaan we iets heel moois nerzetten. Ik hoop dat jullie allemaal komen en daarmee het Rode Kruis steunen. See you there!”

Hero Combo Ticket

Ook bezoekers worden aangemoedigd iets te doen voor een ander. Naast de losse kaartverkoop zijn er namelijk ‘Hero Combo Tickets’ verkrijgbaar. Met deze speciale tickets voor twee personen kun je iemand meenemen, bijvoorbeeld omdat diegene jou een helpende hand heeft geboden of juist om iemand een hart onder de riem te steken.

Met de aankoop van een ticket voor ‘We Can Be Heroes’ steun je het werk van het Rode Kruis over de hele wereld. De hulporganisatie staat zowel in Nederland als in het buitenland klaar om hulp te bieden waar nodig. Zo verzorgen zij bijvoorbeeld blaarbehandeling bij de Vierdaagse, maar helpen ze ook mensen wiens huis is weggevaagd door een modderstroom. Minimaal €10 per verkochte kaart gaat haar het Rode Kruis. Zowel de losse kaarten als de ‘Hero Combo Tickets’ zijn vanaf 3 januari om 10.00 uur verkrijgbaar via TicketMaster.

Als eerste op de hoogte van nieuws van het Rode Kruis? Volg ons op Twitter en meld je aan voor de perslijst.

Op de hoogte blijven over het Rode Kruis?

Volg ons via X of meld je aan voor de perslijst. Vragen over dit bericht?

Neem contact op met een woordvoerder

Meest recente berichten