Word vrijwilliger Doneer

Kom jij werken bij het Rode Kruis?

Bij het Rode Kruis werk je aan een belangrijke missie: je zet je in voor mensen in nood. Maar ook voor jezelf is werken bij het Rode Kruis interessant. Je wordt aangemoedigd om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen, krijgt goede arbeidsvoorwaarden en werkt samen met mensen van diverse achtergronden.

Wie is geschikt?

Als medewerker van het Rode Kruis ben je betrokken, informeel, collegiaal, gedreven en trots op de vereniging en haar werkzaamheden. Uiteraard werk je volgens de zeven grondbeginselen en geloof je in onze missie. Je helpt. Het Rode Kruis als werkgever doet er alles aan om dit mogelijk te maken en stimuleert jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk om de betrouwbaarheid, professionaliteit en integriteit van onze organisatie en (toekomstige) werknemers te waarborgen. Screening op integriteit (VOG) zullen – naast een online assessment en referentiecheck – onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

Een diverse, inclusieve organisatie

Om een ieder, wie of waar dan ook, goed te kunnen helpen, streven wij ernaar een diverse en inclusieve organisatie te zijn. Hoe meer het Rode Kruis een afspiegeling van de samenleving is, hoe meer we samen kunnen betekenen, en hoe beter onze hulpverlening zal zijn. Wij nodigen iedereen dan ook van harte uit om zich voor het Rode Kruis in te zetten, wat je achtergrond, opleiding of levensovertuiging ook is. Samen maken we van onze verschillen onze kracht!

De arbeidsvoorwaarden

We hebben onze eigen cao. Binnen het pakket van arbeidsvoorwaarden bepaal je zelf wat het beste aansluit bij jouw situatie. Goedkoper sporten, een fietsplan of je eigen uren bepalen? Dat is slechts een greep uit de mogelijkheden.

Spreekt het verhaal van het Rode Kruis je aan? Volg je hart en solliciteer.