Word vrijwilliger Doneer

Drie nuttige cadeautips voor de feestdagen

Geplaatst op 05 december 2023

Heb je genoeg van eindeloos zoeken naar het perfecte cadeau voor familie en vrienden tijdens de feestdagen? En wil je dit jaar eens iets anders geven dan een standaard douchegel of een boek? Verras je dierbaren dan met onze verfrissende EHBO-sets! Ze zijn perfect voor iemand die op zichzelf gaat wonen, ouders met drukke kleintjes en voor de avonturiers die vaak onderweg zijn. Laat dit jaar iedereen versteld staan met een nuttig cadeau dat echt van pas komt!

Met de feestdagen voor de deur is het vaak weer zoeken naar inspiratie voor cadeaus. Ontdek daarom onze EHBO-sets, geschikt voor thuis en onderweg, waarmee je niet alleen anderen kunt helpen, maar óók het Rode Kruis steunt. Alle EHBO-sets zijn met zorg samengesteld. Klaar voor een kijkje bij onze top 3 cadeautips?

1. Het perfecte cadeau voor ouders met jonge kinderen

Zoek je een nuttig cadeau voor ouders met avontuurlijke kinderen? Dan is de EHBO-safari set ideaal. Onmisbaar voor die momenten wanneer kinderen spelen en een klein ongelukje krijgen, zoals een schaafwond door een val, een snee tijdens het knutselen, of een vervelende insectenbeet. Als ouder wil je direct kunnen handelen, en deze verbanddoos staat paraat met alles wat je nodig hebt voor die alledaagse ongelukjes. En het beste? De pleisters en patches zijn versierd met vrolijke, kleurrijke dieren en emojis. Ze verzachten niet alleen de pijn, maar toveren ook een glimlach op het gezicht van elk kind.

Cadeau verbanddoos voor kinderen van het Rode Kruis

2. Het perfecte cadeau voor de (on)handige klusser en thuisgenieter

Een cadeau voor iemand die van koken houdt of zich bezighoudt met doe-het-zelf projecten? Dan zit je goed met de EHBO-kit voor in en om het huis. Of je nu een snijwond oploopt tijdens het bereiden van je favoriete gericht of een splinter oploopt tijdens het klussen, ongelukjes kunnen iedereen overkomen. Voor al die momenten is het van groot belang om goed voorbereid te zijn. De EHBO-box is niet alleen nuttig voor hobbyisten, maar ook een waardevol cadeau voor iemand die net op zichzelf gaat wonen. In het nieuwe avontuur van zelfstandig wonen geeft het een veilig gevoel om de juiste hulpmiddelen binnen handbereik te hebben voor onverwachte situaties.

Cadeau EHBO-kit Rode Kruis

3. Het perfecte cadeau voor vakantiegangers en zij die veel onderweg zijn  

Of het nu gaat om een fervente reiziger, natuurliefhebber of iemand die veel onderweg is voor werk: een goede EHBO-set is een must-have. Met de eerste hulp-set van HeltiQ ben je altijd voorbereid op kleine noodsituaties, waar je ook bent. Het is een onmisbaar item voor veiligheid, of je nu gaat hiken in de bergen, mountainbiken in de bossen of aan een montageklus begint. De compacte EHBO-set past gemakkelijk in een tas of rugzak, waardoor het altijd binnen handbereik is.

Cadeau EHBO-set Rode Kruis

Veilig de feestdagen door

Benieuwd welke nuttige EHBO-items nog meer leuk zijn om te geven tijdens de feestdagen? Ontdek ze allemaal in onze webshop en draag met jouw aankoop bij aan de hulpverlening van het Rode Kruis.

TIP: Wil je er zeker van zijn dat jouw cadeau op tijd in huis is? Bestel dan jouw handige EHBO-hulpmiddelen uiterlijk op 17 december onze webshop.

Wil je meer weten over EHBO en gezondheid?