Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Hulp in Nederland Activiteiten Bijzondere Vakanties Vakantieschip J. Henry Dunant

Vakantieschip J. Henry Dunant

Meld u direct aan!
Welkom aan boord! Op de J. Henry Dunant kunt u een week lang genieten van een zorgeloze vakantie. U ziet het landschap aan u voorbijtrekken en geniet ondertussen van het comfort en de luxe van een echt cruiseschip.

Henry-dunant.jpg
 
 

Bezoek aan leuke havenstadjes
Twee keer per week legt de J. Henry Dunant vroeg in de middag aan in een van de havenstadjes die we bezoeken ('passagieren'). U kunt dan lekker gaan winkelen, een terrasje pakken of een museum bezoeken. Een vrijwilliger zal u vergezellen, maar u kunt natuurlijk ook alleen of met een reisgenoot op stap.

 
Vaarvakantie in Duitsland.

Ons vakantieschip J. Henry Dunant vaart in de komende maand maart en vanaf november over Duitse wateren. Een prachtige vaarroute langs o.a. Düsseldorf, Bonn, Andernach, Boppard en Emmerich. Mooie uitzichten en vergezichten, leuke uitstapjes in de diverse Duitse steden, gezellige entertainment aan boord en heerlijke maaltijden bereid door onze koks.

JHD-Loreley bewerkt (2).jpg
 
 

Het mooie deel van de Rijn - langs de Lorely waar de legende van de zeemeermin nog steeds bestaat - maakt regelmatig deel uit van onze vaarroute. Tijdens de vakantieweek leggen we meerdere keren aan in Duitse havenstadjes zodat u deze 's middags kunt bezoeken ('passagieren').

Luxe faciliteiten aan boord
Heeft u geen zin om eropuit te gaan? Ons vakantieschip zelf heeft ook diverse faciliteiten aan boord waaronder een zonnedek en kapsalon. Uiteraard ontbreekt ook de souvenirshop niet. Daar vindt u vast leuke cadeautjes voor de thuisblijvers.
 

Heerlijk dineren
Elke avond verzorgen onze koks voor u een uitgebreid diner en één keer per week verwennen we u met een extra feestelijk diner. Op dinsdag, woensdag en vrijdag wordt het diner opgevolgd door een avondvullend entertainment-programma. De vrijwilligers en onze bemanning zorgen dat het u aan niets ontbreekt.