Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Hulp in Nederland Noodhulp Evenementenhulp Nijmeegse Vierdaagse

Help mee met de Nijmeegse Vierdaagse 2016

​Van 19 tot en met 22 juli 2016 vindt de 100e Nijmeegse Vierdaagse plaats. Natuurlijk is het Rode Kruis aanwezig en werken ruim 500 Rode Kruis-vrijwilligers samen om de ​wandelaars en bezoekers een fantastische wandelmars te bezorgen. Help jij mee?

Vierdaagse.jpg

Vrijwilliger Bernard Verwoert (26)
Ik heb al vaker meegedaan met de Vierdaagse. Het eerste jaar als blarenprikker en, toen ik verpleegkundige werd, als lid van de medische dienst. Het is aanpoten, maar de waardering van de wandelaars is enorm. Het doet me wel wat als iemand die gisteren nog aan het infuus lag, vandaag op me af rent en roept 'ik loop weer hoor!'. Daar doe ik het voor.

EHBO'ers en logistiek- en facilitair medewerkers

We willen de 100e Nijmeegse Vierdaagse in goede banen leiden. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers in vele functies: EHBO'ers, blarenprikkers, catering- en barmedewerkers, op- en afbouwmedewerkers, ICT-ers en bovendien logistiek- en facilitair organisatietalent. Als vrijwilliger schrijf je je in voor werkzaamheden van maandag tot en met vrijdag, maar een inzet van 2 of 3 dagen is ook mogelijk.

Aanmelden voor een van de functies?

Meld je aan via het aanmeldformulier Vierdaagse.

Vragen of meer informatie?

Houd onze site of Facebook in de gaten voor meer informatie over de Vierdaagse. ​Voor vragen kun je mailen naar vierdaagse@redcross.nl