Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Hulp in Nederland Activiteiten Bijzondere Vakanties Hotel IJsselvliedt

Hotel IJsselvliedt

​Hotel IJsselvliedt Meer informatie voor vrijwilligers
Meer informatie voor vrijwilligers  

In Gelderland, aan de rand van Wezep, ligt op het landgoed IJsselvliedt het gelijknamige hotel. In dit hotel kun je een week lang zorgeloos genieten. Het bijna tweehonderd jaar oude herenhuis wordt omringd door tweehonderd hectare grond met boerderijen, tuinen, visvijvers en bossen. 

Je verblijf hier is een combinatie van natuur, cultuur en pure verwennerij. En dat allemaal in een sfeervolle omgeving die nog de ambiance van vervlogen dagen ademt.

In de omgeving

Het hotel en het omringende landgoed hebben alle ingrediënten in zich voor een geslaagde vakantie. De omgeving leent zich uitstekend voor tochtjes in de natuur. Met een rolstoel, te voet, met een duofiets of zelfs per kano begint je ontdekkingstocht al zodra je de voordeur achter je sluit. In de nabije omgeving kun je veel uitstapjes maken: winkelen in Apeldoorn, een bezoek aan paleis Het Loo of een wandeling door Giethoorn.

In het hotel

Blijf je liever een dagje in het hotel? Laat je dan eens verzorgen door de schoonheidsspecialiste of breng een bezoek aan de sauna en de zonnebank. Je kunt ook een partijtje jeu de boules spelen of even bijpraten in het prieel of de oranjerie.
 
De vakantieweek wordt afgesloten met een gezamenlijk slotdiner in het restaurant.
IJsselvliedt.jpg