Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Hulp in Nederland Activiteiten Bijzondere Vakanties Mee als vrijwilliger De locaties

De locaties

Hotel IJsselvliedt Meld u direct aan!

​Bij hun boeking hebben onze gasten de keuze uit drie hotels of een vakantieschip. Accomodaties waar we trots op zijn. Om hun prachtige ligging, de luxe uitstraling en de uitstekende verzorging op maat die ze bieden. Elk met zijn eigen unieke sfeer en excursiemogelijkheden. De accommodaties hebben alles in huis voor een heerlijke verzorgde vakantie.

Het schip is de grootste accommodatie: het biedt ruimte aan 68 gasten. De dagelijkste verzorging is in handen van onze beroepskrachten en een team van 54 vrijwilligers.

Waar?
De J. Henry Dunant maakt elke week een andere reis. Daardoor is ook de opstapplaats iedere week anders. In de jaarplanning ziet u waar het schip aanlegt. Na uw aanmelding ontvangt u hier gedetailleerde gegevens over. Wij verzoeken u de reis naar de opstapplaats zelf te organiseren.

In het hotel is ruimte voor 35 gasten. De dagelijkste verzorging is in handen van onze beroepskrachten en een team van 26 vrijwilligers.

Waar?
Hotel IJsselvliedt
IJsselvliedtlaan 1
8091 PN WEZEP

Het hotel biedt onderdak aan 37 gasten. De dagelijkste verzorging is in handen van onze beroepskrachten en een groot team van vrijwilligers.

Waar?
Hotel De Valkenberg
Arnhemsestraatweg 12
6991 AM RHEDEN

Deze kleinschalige accommodatie biedt onderdak aan 14 gasten en staat midden in het bos op het terrein van Hotel De Valkenberg. De dagelijkse verzorging ligt in de handen van een beroepskracht en een team van rond de 9 vrijwilligers.

Waar?
Hotel De Paardestal
Arnhemsestraatweg 14
6991 AM RHEDEN